Descoperă gama de seturi fitness dama pentru confort maxim, usurinta in miscare și aspect fizic mai placut

Descoperă gama de seturi fitness dama pentru confort maxim, usurinta in miscare și aspect fizic mai placut

Cauți seturi fitness dama pentru antrenamentele tale? Oprește-te aici.

Trăim 1440 de minute în fiecare zi. Tu cât dedici mișcării fizice din cele aproape 1500 de minute? Ai făcut din asta un obicei sau încă lucrezi la acest aspect?

 

Faimosul medic român, Ana Aslan, spunea despre sport că este izvorul sănătății și al frumuseții. Cât adevăr grăia! Gândește-te cât de bine te simți după acele zeci de minute în care alergi, mergi la sală, faci yoga, Pilates sau orice alt sport. 

 

Credem că ai făcut deja un obicei din mișcarea fizică, altfel nu ai fi în căutarea unor seturi fitness dama sau ți-l formezi acum. Corect? Iar dacă acest obicei nu ți l-ai format încă, te rugăm să o faci, pentru că beneficiile sportului sunt extraordinare. Și nu este nicio exagerare. Nu o spunem noi, ci medicii, care potrivit unui articol de pe pagina web a Oanei Cuzino, ne explică beneficiile sportului, chiar și în funcție de momentul zilei. 

 

Astfel, dacă alegi să-l practici dimineața, te încarci cu energie pentru toată ziua, pierzi mai ușor kilogramele în exces, în timp ce exercițiile fizice de seară te pot ajuta să scapi de stresul acumulat peste zi, te energizează pentru alte activități pe care altfel este posibil să nu le mai faci din cauza oboselii. Dar reține că anumite sporturi practicate seara îți pot afecta somnul, de aceea se recomandă acele exerciții ușoare precum cele specifice Pilates, Yoga etc. 

 

Și pentru ca antrenamentele să fie cât mai plăcute, în magazinul nostru găsești seturi fitness din 4, 3 piese sau 2 piese, mai multe sau o singură piesă sub formă de salopetă, începând de la mărimea XS până la mărimi mari, în culori diferite, pentru ca tu să alegi ce îți este pe plac.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!