Trening vatuit dama pentru antrenamente si plimbari chiar si in zilele reci

Trening vatuit dama pentru antrenamente si plimbari chiar si in zilele reci

Chiar și în zilele reci avem nevoie să ne plimbăm și să ne bucurăm de mișcare fizică în cele mai bune condiții. Fără să simțim frigul, fără să transpirăm și fără disconfort. 


Fie că ne parcurgem antrenamentele sau ieșim la plimbare, confortul este pentru fiecare dintre noi foarte important, indiferent de temperaturile de afară. De ce? Gândește-te la următorul lucru. Pleci la plimbare sau la câteva ture de alergare, dar îți este frig, iar hainele pe care le porți nu sunt confecționate din materiale care să te ajute să te simți suficient de confortabil încât să dorești să îți continui plimbarea sau antrenamentul.

 

Însă un trening vatuit pentru dama te-ar ajuta să te simți mai confortabil si mai plăcut, chiar dacă afară temperaturile sunt scăzute. În plus, buzunarele plasate în diverse locuri pe suprafața treningului, te pot ajuta să păstrezi în siguranță telefonul, cheile etc, în timp ce gluga te protejează de vânt, de ploaie sau de fulgii de nea.  

 

În magazinul nostru online găsești treninguri disponibile în mai multe dimensiuni, modele și culori diferite, pe care le poți comanda online chiar în acest moment sau le poți precomanda dacă nu sunt pe stoc.

 

Pentru menținerea culorilor și a texturii plăcute, îți recomandăm să speli treningul la 30 de grade maxim, să-l usuci natural, să-l speli cu articole de aceleași culori și să-l calci la temperaturi foarte mici, dacă aparatul îți permite asta. 

 

Alege din gama noastră de treninguri pentru dama pe cel care se potrivește mărimii și preferințelor tale!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!